Är din kollega årets urologisjuksköterska?

Publicerad 24 augusti 2022

Det finns fortfarande lite tid kvar att nominera din fantastiska kollega!!!

Har du en kollega som genom ett stort engagemang och genom sin kompetens, sitt kunnande och agerande bidrar till utveckling av urologisk omvårdnad?

RSU ger dig nu möjlighet att nominera någon av dina fantastiska kollegor till utmärkelsen årets sjuksköterska inom urologi 2022.

Kriterier för nomineringen är en sjuksköterska i klinisk verksamhet som kollegorna upplever ha gjort en värdefull insats i omvårdnaden av patienterna, de närstående eller i klinikens arbete. Den nominerade ska vara medlem i RSU.

Årets sjuksköterska inom urologi får ta emot utmärkelsen och ett stipendium på 5000 kronor i samband med Urologidagarna i Malmö 2022. Ett reportage om stipendiaten kommer också att presenteras i Svensk Urologi under hösten.

Skicka in ½-1 A4-sida som motivering + foto av den nominerade sjuksköterskan, som också kan publiceras i Svensk Urologi. Nomineringen vill vi ha senast den 31 augusti 2022. Du skickar din motivering och kandidatens namn, arbetsplats, e-postadress och telefonnummer till matilda.fagerberg@rjl.se

Vinnaren utses av RSUs styrelse.

Annonser ▾

Sök på hemsidan

×

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med någon av oss på RSU fyll i formuläret nedan.

    För att verifiera att du är människa ber vi dig att svara på frågan nedan.


    ×