Nominera till årets Urologisjuksköterska!!

Publicerad 24 maj 2016

Har du en kollega som genom ett stort engagemang och genom sin kompetens, sitt kunnande och agerande bidrar till utveckling av urologisk omvårdnad? Ibland kan det vara svårt att säga och visa att man uppskattar dessa kollegor. Nu har du chansen att nominera henne/honom till årets Urologisjuksköterska. Det är väl ett gott betyg om något…….

RSU ger dig nu möjlighet att nominera någon av dina fantastiska kollegor till utmärkelsen årets sjuksköterska inom urologi 2016.

Kriterier för nomineringen är en sjuksköterska i klinisk verksamhet som kollegorna upplever ha gjort en särskilt värdefull insats i omvårdnaden av patienterna, de närstående eller i klinikens arbete. Du som nominerar och den nominerade ska vara medlemmar i RSU.

Årets sjuksköterska inom urologi får ta emot utmärkelsen och ett stipendium på 5000 kronor i samband med Urologidagarna i Jönköping 5-7 oktober 2016. Ett reportage om stipendiaten kommer också att presenteras i Svensk Urologi under hösten.

Skicka in ½-1 A4-sida som motivering + foto av den nominerade sjuksköterskan, som också kan publiceras i Svensk Urologi. Nomineringen vill vi ha senast den 31 augusti 2016. Du skickar din motivering och kandidatens namn, arbetsplats, e-postadress och telefonnummer till annelie.khatami@vgregion.se.

Vinnaren utses av RSUs styrelse.

Skriv ut informationen och häng upp den på jobbet så har även DU chans att bli Årets urologisjuksköterska 2016

Annonser ▾

Sök på hemsidan

×

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med någon av oss på RSU fyll i formuläret nedan.

    För att verifiera att du är människa ber vi dig att svara på frågan nedan.


    ×